Samen jouw bruiloft fotograferen!

Er kunnen verschillende redenen zijn dat jij als fotograaf graag een coach mee wil hebben naar jouw bruiloft! Of het nu is omdat jij jou eerste bruiloft gaat fotograferen, of omdat je toch graag eens een fotografie coach wilt meeneemt die meekijkt en jou feedback op de dag zelf en erna geeft!

Eén ding is zeker, jij zoekt een coach die eerlijk is en jou naar een Next Level helpt!

Next

Grote stappen op jouw succes-route!

01

ABOUT me

Ik kan hier van alles vertellen over wie, wat, waar .. vertellen, maar het belangrijkste voor om te weten is of ik ook echt kan coachen! Er zijn veel fotograferen die de mooiste foto’s maken, maar dat wil nog niet zeggen dat ze iets kunnen over brengen. Helaas heb ik dit zelf ook ervaren, tuurlijk heb ik ook meerdere workshops gevolgd, sterker nog dat doen ik nog steeds!

Maar ik merkte dat lang niet alle workshopleiders even goed waren, laat ik daar maar eens iets over vertellen!

Als je aan vele leden van Next Gen. photographers vraagt of Serge enthousiast is, nou Enthousiast met een hoofdletter 🙂

Maar ik ben er niet alleen om lol te maken, maar ook om jou naar een next level te helpen. Ik heb ook hiervoor verschillende workshops, trainingen en een opleiding persoonlijk leiderschap voor gevolgd.

Zo leer je bij persoonlijk leiderschap eerst naar jezelf te kijken en wat jij voor een ander kan betekenen. Of je nu mee doet met aan een 1 op 1 coaching of het drie maanden traject, bij alles begeleid ik jou op de gewenst manier die bij jouw past!

Er is altijd een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik tussen ons beide is!

Enthousiast
02

101 coaching

Wat gaan wij doen? Wij gaan samen jouw bruiloft fotograferen, maar vooral ook veel plezier hebben. Ik kijk hoe je te werk gaat, geef jou als dat kan tijdens het fotograferen tips en maak BTS foto’s van jouw voor jou website en socials. Maar niet voordat wij eerst een 1 op 1 call hebben gehad via zoom.

Tijdens deze eerste zoom call gaan wij jouw doelen bespreken, wat jou wensen zijn en natuurlijk ook kennismaken om te kijken waar jou tips en tops zitten!

Samen fotograferen wij dan de bruiloft, waarbij ik 6 tot 8 uur aanwezig ben. Ik selecteer de raw bestand en stuur deze naar jouw toe om vrij te gebruiken! Maar dat is nog niet alles!

Na de bruiloft spreken wij nog een keer af om een zoom call in te plannen en tijdens deze call geef ik jouw nog meer tips en trucs om naar een Next level te gaan!

Maar voorop staat wij gaan vooral ook veel plezier hebben!


Kosten €695,00 (ex btw)

deelnemers over Serge!

“Als je een workshop over trouwfotografie wil volgen dan is Next Level trouwfotografie een must voor iedere trouwfotograaf! Al ben je beginner of verder gevorderd Serge zorgt ervoor dat je rugzak extra wordt gevuld. Je volgt diverse workshops online als zowel real-life in drie maanden tijd. Serge is echt een fantastische fotograaf die alles met je deelt en ook super enthousiast is en je alles wil vertellen.Daarnaast trekt hij je uit je comfortzone om dingen te doen in plaats van te kijken hoe het gedaan wordt. Hij heeft alle tijd voor je tijdens deze workshop. Mijn rugzak was al redelijk gevuld maar door Serge is hij bijna vol.”

Twan Gevers

"Het toffe van een 1 op 1 traject bij Serge is dat het zo enorm op maat is. Precies de topics waar ik me in wil verdiepen. Serge kan op fantastische manier uitleg geven zodat je het ook echt gaat snappen. Niet alleen de how, maar ook vooral de why. Door Serge ben ik nu verslaafd aan Off Camera Flash en de nieuwste technieken in Photoshop en Lightroom. Serge is echt iemand die open staat voor connectie en met veel humor en aanpassingsvermogen precies datgene toevoegt aan je kennis wat je nodig hebt. Ik ben dus enorm psyched dat ik dit traject doe!"

Joke Troost

" Serge is een echt vakidioot. Daar houd ik van! Een fotograaf die dicht bij zichzelf blijft en hart heeft voor zijn vak! Lekker gek doen hoort daarbij en werkt ontspannen. Ik volg Serge nu een half jaar, sinds de supershootday. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en Serge is erg benaderbaar. Je kunt hem alles vragen, hij helpt graag Hij poogt met zijn workshops en online sessies het beste in jezelf naar boven te halen. Je uit te dagen creatief te zijn en buiten de kaders te denken. Een fotograaf waarbij ik ook mijn kwetsbare kant kan laten zien. Leren van elkaar om een Next level te bereiken."

Rolinka Struik