Next Level trouwfotografie

3 maanden coachings-traject fotografie

In een overvolle markt is het belangrijk om uniek te zijn. Iedere klant wil iets unieks, iets aparts of bijzonders wat hun aanspreekt. Tijdens Next level trouwfotografie, een 3 maanden traject waarbij wij maar liefst 12 contact momenten hebben ga ik jou motiveren om nog beter foto’s te maken dan jij nu al doet.

Anders dan andere mentoring-trajecten! HOE? Ik motiveer jou in plaats van dat ik jou inspireer. Zelf heb ik vele duizenden euro’s uitgegeven aan workshops! Helaas merkte ik dat bij veel workshop de workshopleider mij aan het inspireren was met zijn beelden. Ik ging dan enthousiast naar huis, maar de volgende dag lukte niks. Dit gaat jou niet overkomen als je bij mij dit traject volgt. Ik ga daadwerkelijk naast jou staan en begeleid jou naar het eindresultaat zodat jij zelf bereikt wat jij wil, zoals een echte coach dat hoort te doen. Believe me, het wil nog niet zeggen dat als je een hele goede fotograaf bent die meerdere awards heeft gewonnen dat je dan ook mensen kan coachen.

Review Twan Gevers:

Als je een workshop over trouwfotografie wil volgen dan is Next Level trouwfotografie een must voor iedere trouwfotograaf!

Al ben je beginner of verder gevorderd Serge zorgt ervoor dat je rugzak extra wordt gevuld.

Je volgt diverse workshops online als zowel real-life in drie maanden tijd.

Serge is echt een fantastische fotograaf die alles met je deelt en ook super enthousiast is en je alles wil vertellen.Daarnaast trekt hij je uit je comfortzone om dingen te doen in plaats van te kijken hoe het gedaan wordt. Hij heeft alle tijd voor je tijdens deze workshop.

Mijn rugzak was al redelijk gevuld maar door Serge is hij bijna vol.”

Waarom bij Serge?

Veel fotografen geven workshop, maar hebben geen ervaring met les geven en coaching. Je kunt nog zulke mooie foto’s maken maar dat wil nog niet zeggen dat je fotografen ook goed kan coachen.

Ik ga naast jou staan zoals dat bedoelt is als coach en help jou op jou succes-route! Begrijp je het niet dan leg ik het gerust nog een keer uit, maar dan op een andere manier.

Ik heb, in tegenstelling tot andere fotografen wel verschillende opleidingen gedaan in het les geven en coachen. Ook heb ik verschillende trainingen en opleidingen gevolgd om een ieder te begeleiden op zijn of haar manier. Geen mens is hetzelfde en daarom is het belangrijk om er eerst achter te komen wie je voor je hebt staan. Daarom is het 1 op 1 kennismakingsgesprek ook zo belangrijk. Hierin kan ik zien wie jij bent, wat voor een persoon jij bent en hoe ik jou het beste kan coaching in jou fotografie. Persoonlijk aandacht staat voorop!

Meer weten?!

Heb ik jou getriggerd en wil je meer weten? Download hier de gratis informatie gids, waar ook de prijzen in vermeldt staan.

Weet wel dat ik erg selectief ben in de studenten die ik aan neem. Ik heb maar enkele plekken per jaar beschikbaar en deze coachingstrajecten zijn niet voor iedereen geschikt!

Marketing door

Testimonials