Serge Smulders

Beetje gek, maar wel leuk 🙂

Serge Smulders

"There's always
a Next Level!"

Jij daar! Hoe ga jij je verder ontwikkelen en steeds weer vernieuwend zijn? Ik ben Serge Smulders en met Serge Smulders fotografie ben ik altijd op zoek naar vernieuwende, creatieve beelden. Mijn foto’s moeten eruit springen, bijzonder en uniek zijn. 

Door middel van de nieuwste technieken, apparatuur en tools geef ik bruidsparen onvergetelijke afbeeldingen die ze vol trots overal laten zien. De afgelopen jaren ben ik beloond met verschillende awards voor mijn foto’s, maar nog belangrijker: bruidsparen die enorm blij zijn met hun foto’s. 

Ik krijg steeds vaker de vraag van collega’s of ik hen wil helpen om uniek en onderscheidend te zijn. Met Next Gen. Photographers help ik fotografen om hun foto’s naar een Next Level te tillen.  

Testimonials

Meer weten?!

Heb ik jou getriggerd en wil je meer weten? Download hier de gratis informatie gids over mijn 3 maanden traject Next Level trouwfotografie

Weet wel dat ik erg selectief ben in de studenten die ik aan neem. Ik heb maar enkele plekken per jaar beschikbaar en deze coachingstrajecten zijn niet voor iedereen geschikt!

Marketing door